Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Χρειαζόμαστε δουλειά…»

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου τι δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στην Ξάνθη: «Προσπαθούμε να αλλάξουμε σχηματισμό γιατί βάση ρόστερ, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό σύστημα στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Ξάνθη, εξάλλου είχε καλύτερο κέντρο, ήταν πιο δουλεμένη από την αρχή της προετοιμασίας. Εμείς χρειαζόμαστε δουλειά και στη φυσική κατάσταση και κυρίως στην αλλαγή σχηματισμού. Δεν έχουμε πολύ χρόνο θα πρέπει να επισπεύσουμε όλες τις διαδικασίες για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι σε 14 μέρες ακριβώς από σήμερα και προς αυτό το στόχο βαδίζουμε.»

Μιχάλης Γρηγορίου στον πάγκο μιας ομάδας, από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα; «Ναι είναι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι στον πάγκο της ΑΕΛ, δεν χρειάζεται να πούμε τι είναι η ΑΕΛ και τι ιστορία έχει και τι μέταλλο. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους και να συνεχίσουμε αυτή την μακρά ιστορία που έχει αυτή η ομάδα.»

Τι θα δούμε από την φετινή ΑΕΛ στο πρωτάθλημα; «Θα δούμε στοιχεία που μέχρι τώρα νομίζω λείπουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάπτυξη από πίσω, να γίνουμε πιο επιθετική ομάδα, να μπορέσουμε να πετύχουμε τουλάχιστον σε σχέση με πέρυσι πιο πολλά γκολ και βέβαια να προσφέρουμε όσο μπορούμε καλύτερο θέαμα στον κόσμο μας.»

Θα μπορέσει ο Μιχάλης Γρηγορίου αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να δώσει αυτό που θέλει στην ομάδα ή θέλει περισσότερο χρόνο; «Σίγουρα θα ήταν ευχής έργον, για κάθε προπονητή, να είχε μπροστά του 7-8 εβδομάδες, για την προετοιμασία και να ξέρει τι έχει κάνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά αυτό το χρόνο έχουμε, σε αυτόν το χρόνο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά να καταλάβουν το τι θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει και η πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο που θα έχουμε πάλι το χρόνο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε παραπάνω».