Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Φαλανιακό, 3-1 το Αργυροπούλι

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε το Σάββατο (10/8) στο γήπεδό του ο Α.Σ. Φαλανιακός κόντρα στην Δόξα Αργυροπουλίου. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Το τελικό σκορ λίγη σημασία έχει, αφού αυτά τα παιχνίδια είναι για τους προπονητές ώστε να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα. Η ομάδα του Φαλανιακού επικράτησε με σκορ 3-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Λεσάϊ και ένα ο Νίκος Γελαλής. Από πλευράς Αργυροπουλίου το μοναδικό τέρμα (μείωσε σε 3-1) πέτυχε ο Σωκράτης Λεσάϊ.

Το ματς έγινε κάτω από έντονη ζέστη, γι’ αυτό και έγιναν δύο διακοπές (μία σε κάθε ημίχρονο) για να μπορέσουν οι παίκτες να δροσιστούν λίγο πίνοντας νερό.

Ο Φαλανιακός παρατάχθηκε με κάποιες σημαντικές απουσίες (Μάλτζαρης, Κολοβός Ν., Λυγούρας Β., Μπλέντι, Φλώρος), παρόλα αυτά έβγαλε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του ιδιαίτερα στην επανάληψη και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ.

Α.Σ. Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαγούλας, Παπάς, Μαχαίρας, Σούλι, Καρακίτσιος Β., Αντωνόπουλος, Λυγούρας Χ., Ντανίκας, Καρυώτης, Πανταζής Γ., Πανταζής Η.

Έπαιξαν και οι: Γκανάτσας, Τσιάκος, Γκόλτσιος, Γελαλής, Ιωαννίδης, Λεσάϊ, Καρακίτσιος Ν., Τζημούλης, Ιγγλέζος, Σακελαρίου.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Λυκοκώστας): Μπαχτσιβάνος Σ., Καλόγηρος, Βογιατζής Α., Μπαχτσιβάνος Σ., Γκατζιόρας, Σακοράφας Βασιλ., Σακοράφας Βαλ., Λεσάϊ Σωκρ., Πέρκας, Βογιατζής Α., Κόκορας.

Έπαιξαν και οι: Βογιατζής Ν., Τσιλοφίτης, Μπαμπάκος.