Βαθμολογία

Και εγένετο… Ακαδημία Ελασσόνας F.C.

Ακαδημία Ελασσόνας F.C είναι η ονομασία της νέας ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελασσόνας η οποία και θα δώσει το «παρών» στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Λάρισας. Η "Ακαδημία Ελασσόνας F.C." προήλθε από συνεργασία της "Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας" (Α.ΠΟ.ΕΛ) και της "Ακαδημίας Καλτέκη". Αναλυτικά η ανακοίνωση του νέου συλλόγου αναφέρει:

«Μετά την γενική συνέλευση που έλαβε χώρα στο κτήμα βρύση των παλαιών και νέων μελών της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ελασσόνας και γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή διαπαιδαγώγηση των παιδιών-νεων της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας, την σωστή άθληση τους, της επιμελούς μάθησης τους στο ποδόσφαιρο, σας ενημερώνουμε ότι οι μέχρι πρότινος ακαδημίες ΑΠΟΕΛ και ακαδημία ΚΑΛΤΕΚΗ έχουν προβεί στην δημιουργία μίας νέας με την ονομασία αυτής ως "Ακαδημία Ελασσόνας F.C."».

Μια συγχώνευση που έχει ως κύριο σκοπό να μην διχάσει αλλά να ενώσει ποδοσφαιρικά, να συνεργαστεί με όλους και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά της επαρχίας Ελασσόνας.

Μια συγχώνευση που θα προσπαθεί πάντα να αναδεικνύει το ποδοσφαιρικό ταλέντο της περιοχής μας. Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες εκλέχθηκε νέο ΔΣ το οποίο απαρτίζεται με τα παρακάτω μέλη:

1. Πρόεδρος: Λυγούρας Αθανάσιος

2. Αντιπρόεδρος: Ζδάνης Διονύσης

3. Γεν.Γραμματέας και εκπρόσωπος των Ακαδημιών : Δριστέλας Δημήτριος

4. Ταμίας Α: Λυγούρας Αθανάσιος

5. Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και φορέων: Νάνος Αθανάσιος

6. Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών: Καλτέκης Γεώργιος

7. Γενικός Αρχηγός και έφορος υλικού: Σαμαράς Ιωάννης

8 Ταμίας Β: Ζδάνης Διονύσης

9. Υπεύθυνος marketing, συντονιστή δκσης του ΔΣ και Ταμίας Γ: Καλόγηρος Φίλιππος

Ανακοινώνεται επίσης ότι η νεοσύστατη ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ εκτός την δημιουργία παιδικών τμημάτων, θα προβεί και σε συμμετοχή ενός τμήματος στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΛ με έναρξη προετοιμασίας την 26 Αυγούστου.

Προπονητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Κατσιαφλιάκας.

Προπονητές των ακαδημιών θα είναι ο Γιώργος Καλτέκης και ο Δημήτρης Γκαραβέλης.

Σε ότι αφορά τα παιδικά τμήματα, οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 12 Αυγούστου, η δε προετοιμασία θα ξεκινήσει ομοίως την 26 Αυγούστου, τονίζεται ότι ο ρουχισμός των παιδικών τμημάτων θα δίνετε δωρεάν".

Για περισσότερες πληροφορίες:

1. Λυγούρας Αθανάσιος 6983512403

2. Καλτέκης Γεώργιος 6944799201

3. Δριστέλας Δημήτριος 6944398777

4. Ζδάνης Διονύσης 6977212909

5. Γκαραβέλης Δημήτριος 6983023914

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88,4