Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία του Απόλλωνα Λάρισας με την Λαμία

Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα προετοιμασίας ο Απόλλων Λάρισας αναδείχθηκε το απόβραδο του Σαββάτου (10/08) ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο 38' με τον Τομάς με πλασέ προ κενής εστίας και όταν οι Λαρισαίοι σταμάτησαν για οφσάιντ. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν με βολέ του Δημούτσου στο 59' να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Και εκεί που έδειχνε το ματς να κυλάει υπέρ της Λαμίας, οι παίκτες του Απόλλωνα και μάλιστα, έχοντας κάνει ο κ. Αριάν Μπελά όλες τις αλλαγές του, έκαναν την επίθεση τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Στο 88' ο Κώστας Καμπερης με αριστερό βολέ μείωσε σε 1-2 και στο 90+1' ο Αντρέας Μεζινι με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (2-2).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπεκιάρης από την Καρδίτσα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιωτης, Σουλιώτης, Καρατασιος, Χατζής, Τασιουλης, Κοντοθανασης, Σιφναίος, Λιταινας, Ζήση.
Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Γκουντρουμπης, Ναζίμ, Κουλπας, Μπρεμπος, Μπιμαι, Βαγενάς, Νυκταρης, Λουκάς, Καμπερης, Κακαμης, Γαρυφαλλοπουλος, Καψάσκης, Κοσμίδης, Καρδαμης, Μεζινι.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Βελλίδης, Βαντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας, Σκονδρας, Σαλιακας, Δημούτσος, Μπεχερανο, Τομας, Καραμάνος, Τουραμ.
Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι Θεοδωρόπουλος, Ασιγκμπα, Καραγιάννης Αλ., Ράμος, Λαζάρ, Κωστικα, Βλαχομητρος, Αντετζο, Νικολόπουλος, Κατσικάς, Καραγιάννης Χρ.