Βαθμολογία

Το υπέροχο στολίδι του Ολυμπιακού Αμπελιάς!!!

Το Α και το Ω σε έναν αθλητικό σύλλογο είναι οι εγκαταστάσεις του γιατί αυτές είναι η «ψυχή» του και ο «καθρέφτης» του. Στον Ολυμπιακό Αμπελιάς μπορούν να φουσκώνουν από υπερηφάνεια για τις άψογες αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν, ένα γήπεδο πραγματικό «στολίδι» το οποίο πλέον έχει και κερκίδες με καρεκλάκια πλαστικά στα χρώματα της ομάδος, ενώ υπάρχουν και κερκίδες VIP για τους φιλοξενούμενους παράγοντες και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Όσο αφορά τον αγωνιστικό χώρο μιλάμε για ένα «χαλί» πραγματικό στο οποίο οι ποδοσφαιριστές χαίρονται να κάνουν προπόνηση και να αγωνίζονται και δεδομένα πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και προσεγμένα γήπεδα του Νομού Λάρισας.

Για να συμβεί αυτό βέβαια και να υπάρχει αυτή η εικόνα στο γήπεδο οι άνθρωποι της Αμπελιάς δεν ανακάλυψαν κάποιο «αρχέγονο» μυστικό, ούτε βρήκαν κάποιο «μαγικό φίλτρο».

Με τεράστια αγάπη και μεράκι και συνεχές τρέξιμο τόσο από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα όσο φυσικά και από το υπόλοιπο χωριό και τους φορείς έχουν παρουσιάσει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες είναι από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδος για την νέα σεζόν όπου θα αγωνίζεται στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Πηγή: protostypos.gr