Βαθμολογία

Προπόνηση και... παγοθεραπεία για τους παίκτες του Φαλανιακού (PICS)

Σκληρά δουλεύουν σε καθημερινή βάση οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Φαλανιακού στις προπονήσεις που λαμβάνουν μέρος στο αθλητικό κέντρο της Φαλάνης, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Την Παρασκευή (9/8) μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έκαναν μία στάση στα παγωμένα νερά που ήταν στον δρόμο τους.  Γι' αυτό έκανε τις απαραίτητες κινήσεις η διοίκηση του Α.Σ Φαλανιακού ώστε να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας.

Οι παίκτες θέλησαν με αυτό τον τρόπο να χαλαρώσουν αλλά και να προσφέρουν ανακούφιση στις αρθρώσεις τους και το μυϊκό σύστημα. Η καλύτερη αποθεραπεία είναι ο πάγος ή στην προκειμένη περίπτωση το παγωμένο νερό, ειδικά όσον αφορά τα γόνατα και τους αστραγάλους!

Για τον λόγο οι παίκτες του Α.Σ Φαλανιακού μπήκαν σε δεξαμενές (βαρέλια) και έκατσαν αρκετά λεπτά στο παγωμένο νερό δείχνοντας να το απολαμβάνουν, ενώ μετά έκαναν ζεστό ντους. Τέλος το Σάββατο (10/8) στις 18:30 στο γήπεδο της Φαλάνης η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο φιλικό κόντρα στη Δόξα Αργυροπουλίου.