Βαθμολογία

Ανταγωνιστικός και κεφάτος ο Ολυμπιακός Αμπελιάς (PICS + VIDEO)

Ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούσαν στην Α’ ΕΠΣΛ πήρε την περασμένο χρονιά ο Ολυμπιακός Αμπελιάς. Σε όλο το πρωτάθλημα ήταν σοβαρή και σταθερή η ομάδα με υγιή διοίκηση, καλό ρόστερ και καλούς προπονητές.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρόεδρος της ομάδας είναι για πολλά χρόνια ο γνωστός σε όλους κ. Πέτρος Μπανιάς, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν και αντιπρόεδρος της Ένωσης και όλα αυτά τα χρόνια είναι ο βασικός αιμοδότης για την ομάδα.

Η ΟΜΑΔΑ

Τη φετινή χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων κρατώντας το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο, ο λόγος για τον κ. Βαγγέλη Μπρισίμη και τον κ. Θοδωρή Εμμανουήλ.

Κρατήθηκαν αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ, όμως έγιναν και ουσιώδεις προσθήκες με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Όπως μας δήλωσαν οι προπονητές πολλά νέα αποκτήματα έχουν νεαρή ηλικία και φιλοδοξούν μέσα από την προπόνηση να πάρουν θέση στην ομάδα.

Η διοίκηση δεν έχει βάλει πιεστικό στόχο για την ομάδα, όμως παίκτες προπονητές όπως μας δήλωσαν έθεσαν τον πήχη ψηλά έτσι ώστε η ομάδα να κάνει μια ανταγωνιστική πορεία και γιατί όχι να μπορέσει να καταφέρει να πλασαριστεί και μέσα στην 4αδα. Το athleticlarissa βρέθηκε την Πέμπτη (8/8) στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και σας μεταφέρει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΧΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΛΗΣ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ)

">http://

Τριαντάφυλλος Σερίφης είχε την γιορτή του την Πέμπτη (8/8) και έφερε γλυκά για όλους, παίκτες και προπονητές. Του ευχόμαστε και εμείς υγεία και σιδερένιος μετά τον περσινό τραυματισμό που είχε.