Βαθμολογία

Νέστος αντί Καλαμάτας για Football League

Η ερμηνεία του ΚΑΠ και εάν τελικά συμπεριλαμβάνονται ή όχι τα μπαράζ είναι ένα θέμα που χρίζει διευκρινήσεων από την ΕΠΟ, πλην όμως στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου, οι καβαλιώτες υπερτερούν καθώς έχουν 65 βαθμούς και +38 τέρματα ενώ η Καλαμάτα 63 και +33.

Οι πληροφορίες που είχαν οι μελανόλευκοι αργά το βράδυ της Τετάρτης ανέφεραν πως η ΕΠΟ θα πάρει επίσημα θέση για το θέμα, ίσως και με συμπληρωματική προκήρυξη, αλλά ακόμη και έτσι, εάν προσμετρηθούν δηλαδή τα μπαράζ, οι δυο ομάδες θα ισοβαθμήσουν και στην διαφορά ο Νέστος υπερτερεί. Εκτός και εάν μετρήσουν μόνο τα μπαράζ όπου η Καλαμάτα έχει μια νίκη και ο Νέστος μια ισοπαλία.

Πλέον, όλα είναι ανοικτά με την επισήμανση πως η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης δεν έχει κάνει ακόμη γνωστές τις προθέσεις της για το πιθανό ή όχι ενδιαφέρον της καθώς πριν λίγες μέρες εξέλεξε διοίκηση. Οι… χαραμάδες ελπίδας για την Καλαμάτα έχουν επίσης να κάνουν και με το εάν τελικά η Νίκη Βόλου κάνει χρήση του δικαιώματος να καταλάβει θέση ανόδου. Οι υποψήφιοι επενδυτές της εταιρίας “New England Pro Soccer” που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου και να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει κατηγορία και γίνει επαγγελματική, αποχώρησαν τελικά και μόλις χθες,Τετάρτη, εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για “εικόνα διάλυσης που είναι μη αναστρέψιμη”.

Επιπρόσθετα όλων των παραπάνω, δεν αποκλείεται τελικά οι θέσεις που θα προκύψουν στην Football League να είναι περισσότερες των δυο εξαιτίας αποχωρήσεων στην super league 2 και αυτό εντάσσεται στα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα.
Το παράδοξο στην όλη διαδικασία είναι πως η Καλαμάτα φαίνεται να είναι η μόνη που πραγματικά θέλει την άνοδο έχοντας μάλιστα ξεκάθαρη εκφρασμένη άποψη, αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει, ενώ αντίθετα αυτοί που έχουν δικαίωμα δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν!

Πηγή: sport365