Βαθμολογία

Δυνατός και ανταγωνιστικός και φέτος ο Δαμασιακός (PICS + VIDEO)

Ο Δαμασιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν από λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά αφού κατάφερε να φτάσει στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ και να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρόεδρος στον ιστορικό σύλλογο παρέμεινε ο κ. Θοδωρής Τόκας και πλαισιώθηκε από άτομα που θα βοηθήσουν. Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία με τον πετυχημένο τεχνικό κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα, καθώς ο προπονητής πήγε στην αρχή του δευτέρου γύρου και κατάφερε να αλλάξει όλη τη φιλοσοφία με τη δουλειά του και την δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας που είχε μέχρι τότε.

Η ΟΜΑΔΑ

Όμως το σημαντικότερο που κατάφερε ο κ. Δημήτρης Μπουκουβάλας ήταν ότι μετά από 42 χρόνια έγραψε ιστορία αφού οδήγησε την ομάδα στον τελικό κυπέλλου της Λάρισας. Το ρόστερ παρέμεινε στο μεγαλύτερό του μέρος το ίδιο με το περσινό και οι μεταγραφές που έγιναν ήταν τόσες όσες χρειαζόταν.

«Αγκάθι» παραμένει το θέμα με το γήπεδο αφού η ομάδα αναγκάζεται να κάνει την προετοιμασία της στο γήπεδο Μεσοχωρίου και το πιο δυσάρεστο είναι πως η ομάδα θα παίξει στο γήπεδό της στην αρχή του νέου χρόνου!

Στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και όπως είπαν ορισμένοι παίκτες γιατί όχι να είναι και μέσα στην 4αδα και να κυνηγήσουν ξανά το κύπελλο.

Το athleticlarissa βρέθηκε την Τετάρτη (8/8) στο γήπεδο Μεσοχωρίου και σας μεταφέρει δηλώσεις και πλάνα από την προπόνηση. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΤΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΑΛΤΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΓΔΑΝΗΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

">http://

ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

">http://

">http://

">http://

">http://