Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ο Ζίβκοβιτς με την εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ στο 54 έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ.

Στο 25΄ ο Παμλίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά βρέθηκε σε καλή θέση πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 27΄ ο Νικολιάς ύστερα από σέντρα του Ελευθεριάδη πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 39΄ ο Νούνιτς μπήκε στην περιοχή σούταρε η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού όμως ο διαιτητής Τσέτσιλας αρνήθηκε να υποδείξει το σημείο του πέναλντι. Ο Ζίφκοβιτς πάσαρε στον Ζίζιτς από το ύψος της περιοχής η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 56΄ ο Ζίφκοβιτς εκτέλεσε απευθείας κόρνερ κάνοντας το 0-1 ξεγελώντας τον Περιστερίδη δίνοντας πολλά φάλτσα στην μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Γιάκος πάσαρε στον Ντάουντα εκείνος σούταρε η μπάλα κόντραρε με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει. Στο 59΄ σέντρα του Καρανίκα παραλίγο ο Σεσέροβιτς να πάρει την κεφαλιά ο Ζιούλης έδιωξε σωτήρια. Στο 60΄ ο Οικονομόπουλος σέντραρε ο Λεό έκανε κακή κεφαλιά και δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στο 68΄ ο Φιλίποβιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Μόρας πήρε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζιούλης, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Νικολιάς, Νάουμετς, Παμλίδης.

Έπαιξαν ακόμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι: Περιστερίδης, Οικονομόπουλος, Ξύδας, Λέο, Ράντοβατς, Λιάσος, Γώγος, Ζώγκος, Πήλιος, Γροσδάνης, Βασιλάκης.

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Φατιόν, Νταουντά, Μπούστος, Νούνιτς.

Έπαιξαν ακόμα για την ΑΕΛ οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοίκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Χαλάτσης, Φιλίποβιτς, Σικάφκα.