Βαθμολογία

Ανακοίνωση από την Δόξα Αργυροπουλίου

Η Δόξα Αργυροπουλίου με αφορμή ορισμένα σχόλια που ακούγονται και όχι μόνο που έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, η διοίκηση της Δόξας προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση. Η ανακοίνωση:

«Μετά λύπης γινόμαστε αποδέκτες διαφόρων κακόβουλων κ άκρως ανυπόστατων πληροφοριών ότι από την ομάδα μας αποχωρούν ποδοσφαιριστές μας και διάφορα άλλα τέτοια γεγονότα.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει προβεί στη μεταγραφή τεσσάρων αξιόλογων ποδοσφαιριστών (Τσιάγκος, Καραντώνη και Αφοί Σακοραφα) έχει παραμείνει σχεδόν όλος ο περσινός κορμός με μόλις 3-4 αποχωρήσεις, θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα κάποιοι αξιόλογοι νεαροί ποδοσφαιριστές από το εφηβικό και εντός των επόμενων ημερών θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε και 3-4 μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπώσεων.

Καλά θα κάνουν λοιπόν αυτοί που διαδίδουν αυτές τις κακοήθειες να ασχολούνται με τις ομάδες τους. Τέλος να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες με τη συμμετοχή σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστών και ότι κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν παραχωρείται».

Εκ της διοίκησης