Βαθμολογία

Στο «έλεος του Θεού» το Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων

Στο έλεος του Θεού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων. Ένας χώρος άθλησης στον οποίο περνάνε ώρες και προσπαθούν να αθληθούν τόσο πολίτες της Επαρχίας όσο και σωματεία και σύλλογοι στίβου κλπ μιας και ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται υπό κατασκευή δείχνει να μαραζώνει και να υπάρχει πλήρης αδιαφορία.

Εκτός όμως από τον μαρασμό πλέον έχει γίνει και επικίνδυνο για τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές μιας και τα χορτάρια είναι άκοπα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν σπασμένα τζάμια από το καμαράκι το οποίο βρίσκεται εντός του Σταδίου, ενώ ένα δέντρο έχει ξηλωθεί και κρατιέται κυριολεκτικά από ένα κλαράκι.

Επίσης τώρα με τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν σκαμμένα αρκετά σημεία περιμετρικά του Σταδίου όπου και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού αν κάποιος τρέχει περιμετρικά του Σταδίου, ενώ ανά σημεία υπάρχουν σπασμένοι σωλήνες ύδρευσης και αντικείμενα.

Και επειδή ο φωτογραφικός φακός είναι ο καλύτερος μάρτυρας σας παραθέτουμε φωτογραφίες ώστε να «απολαύσετε» το θέαμα. Δυστυχώς όμως αυτή την στιγμή το Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων μόνο χώρο άθλησης δεν θυμίζει και όσοι πηγαίνουν εκεί για άθληση μάλλον είναι «ήρωες»…

Πηγή: «Πρώτος Τύπος» – Έντυπη Έκδοση