Βαθμολογία

Τόπο στα νιάτα θέλουν να δώσουν στο Ελευθεραί (PICS + VIDEO)

Ανανεωμένη και πολύ φρέσκια όσον αφορά τους νέους παίκτες παρουσιάστηκε στην πρώτη προπόνηση την Τρίτη (6/8) η ομάδα του Ελευθεραί.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση απαρτίζεται από πολλά μέλη με νέο πρόεδρο τον κ. Γιώργο Παπαδημητρίου. Όπως τόνισε ο ίδιος η φιλοσοφία της ομάδας έχει αλλάξει, με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλά νέα παιδιά κάτι που δίνει υγεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ΟΜΑΔΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έτσι πιστεύουν πως η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και φυσικά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο θέλουν να αλλάξουν και κατηγορία. Το Ελευθεραί είναι παραδοσιακά ομάδα της Α1’ ΕΠΣΛ αποτελεί όμως πόλο έλξης πολλών νέων παιδιών αφού είναι πολύ κοντινό προάστιο της Λάρισας με άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και αποδυτήρια.

Το φετινό καλοκαίρι έγινε και συνεργασία με τον Ηρακλή Λάρισας με σκοπό νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Ελευθεραί. Προπονητής επέστρεψε ο έμπειρος κ. Άκης Ταυλαρίδης που όμως μας είπε του αρέσει πολύ αυτή η στροφή που έγινε με τα νέα παιδιά, η ομάδα του Ελευθεραί 23-24 παιδιά και αναμένονται 1-2 ακόμη προσθήκες.

Υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι που θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Το athleticlarissa βρέθηκε την Τρίτη (6/8) στο Ελευθεραί και σας μεταφέρει δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΑΚΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://