Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης: Παρελθόν ο Καλτσάς

Ο Νίκος Καλτσάς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα και οδεύει προς Κύπρο. Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Νίκος Καλτσάς, αν και πριν λίγες εβδομάδες είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, η κρούση που δέχτηκε από την Ανόρθωση ήταν πολύ καλή και ο 29χρονος μέσος τη συζήτησε με τους Αρκάδες και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».

Η δήλωση του Νίκου Καλτσά:

«Πριν από λίγες ημέρες, στη διάρκεια της προετοιμασίας μου με τον Αστέρα, δέχτηκα μία πρόταση από άλλη ομάδα, η οποία για εμένα αποτελούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Την συζήτησα με την ομάδα μου, τον Αστέρα, οι άνθρωποι του οποίου αντιλήφθηκαν πόσο σοβαρή και δελεαστική ήταν για εμένα και σεβάστηκαν την επιθυμία μου να την κάνω αποδεκτή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αστέρα για αυτή την ευκαιρία που μου προσφέρει. Ασφαλώς, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία μας αυτά τα τρία χρόνια, στους ιδιοκτήτες, στους ανθρώπους της διοίκησης, σε όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, σε όλους τους συμπαίκτες μου, στους φυσιοθεραπευτές, στους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος, στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, καθώς και στον κόσμο της ομάδας. Ο Αστέρας θα αποτελεί για εμένα πάντα ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι ο σύλλογος έχει τις προϋποθέσεις για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει στη διαδρομή του».