Βαθμολογία

Άρης Παλαιοχωρίου: Στο κενό και η απέλπιδα προσπάθεια

Η κίνηση της τελευταίας στιγμής για τον Άρη Παλαιοχωρίου, παρότι είχε υπόβαθρο και συγκρατημένη αισιοδοξία για λύση στο…90΄, εντέλει απέβη άκαρπη.  Οι… υπόγειες «ζυμώσεις» και διεργασίες, που γέννησαν ελπίδα για να «κατέβει» η ομάδα μετά την ανακοίνωση περί μη συμμετοχής, δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν το μοιραίο, όπως έκριναν οι παράγοντες και οι επιχειρηματίες που εμπλέκονταν στις διαβουλεύσεις για τους Χαλκιδικιώτες. 

Με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης από λίγους ανθρώπους, για να μην πάει στράφι η μεγάλη προσπάθεια που έγινε σε κάθε «μέτωπο» την τελευταία διετία από το ποδοσφαιρικό…καμάρι της περιοχής, που διεκδίκησε με αξιώσεις ακόμα και τη Φούτμπολ Λιγκ . 

Έτσι, ελλείψει εχεγγύων και διαβεβαιώσεων, «πρώτων υλών» για μια ασφαλή πορεία και εύρυθμη λειτουργία, αποφασίστηκε και με τη… βούλα να μην δηλωθεί συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική από τα στελέχη των «κιτρινόμαυρων» (μέχρι το βράδυ της Κυριακής το πιθανότερο ήταν να δηλωθεί ο Άρης και μετά να ξεκαθάριζε αν «κατέβαινε» και με ποιες συνθήκες). 

Αφού η κίνηση σωτηρίας βρήκε ένα γενικό κλίμα απαξίωσης, αδιαφορίας και πολλές κλειστές πόρτες από άτομα, επιχειρήσεις και φορείς που ίσως μπορούσαν να δώσουν χείρα βοηθείας. 

Ανατροπή στην… ανατροπή και αναπόφευκτα μοιράστηκαν τα δελτία και οι «ελευθέρας» σε όλους τους παίκτες (κάποιοι περίμεναν ως την τελευταία μέρα) που ψάχνουν τη νέα ποδοσφαιρική τους «στέγη», με το Παλαιοχώρι να μένει ανενεργό τους επόμενους μήνες, ως τη στιγμή της επανεκκίνησης στο άμεσο μέλλον από το τοπικό.

Πηγή: Soccerpractor