Βαθμολογία

Έρχεται ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης

Ο 26χρονος Ελληνοβραζιλιάνος Μπρούνο Χαλκιαδάκης έρχεται στη Λάρισα την Τρίτη (06/08) από τη Βραζιλία μέσω Ισπανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία" και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη λαρισινή ομάδα βάζοντας τέλος σε ένα σίριαλ δύο περίπου μηνών, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει στην ΑΕΛ, αλλά θέλησε να ακυρώσει το συμβόλαιό του, κάτι που όμως δεν δέχθηκε η ΑΕΛ. Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης αγωνιζόταν στη ρουμανική FC Hermannstadt με την οποία έπαιξε οκτώ παιχνίδια. Ο παίκτης είναι γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει παίξει σε Εργοτέλη, Πανιώνιο και Γιάννενα.

Έφτασε στην Ελλάδα σε ηλικία 16 ετών, όταν εντοπίστηκε από σκαόυτερ του Εργοτέλη και ο σύλλογος σύντομα κανόνισε τη νομική του "υιοθεσία" από την οικογένεια Χαλκιαδάκη που του έδωσε ελληνική υπηκοότητα. Αρχικά έπαιξε στην ομάδα νέων και επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στις 24 Μαΐου του 2011. Στον Εργοτέλη αγωνίσθηκε μέχρι το 2015 κάνοντας 48 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Έκανε το ντεμπούτο του ως αναπληρωματικός στις 11 Δεκεμβρίου 2011, σε έναν αγώνα εναντίον του ΟΦΗ, ενώ το πρώτο γκολ που σημείωσε ήταν στη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Νίκης Βόλου στις 21 Σεπτεμβρίου 2014. Στις 21 Μαΐου 2015 ο παίκτης πήγε στον Ολυμπιακό υπογράφοντας 5ετή σύμβαση με τον σύλλογο. Ωστόσο, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην επιλογή του ρόστερ του συλλόγου για να υπογράψει μια διετή συμφωνία με τον Πανιώνιο, κάνοντας συνολικά 31 εμφανίσεις και σκοράροντας δύο γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος τερμάτισε στην πέμπτη θέση αλλά τελικά αποκλείστηκε από τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση 2016-17 από την UEFA για οικονομικούς λόγους. Στη συνέχεια πήγε στην ομάδα της πατρίδας του, την Cascavel και τον Ιούλιο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα διάρκειας τριών ετών. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο σε ένα παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο (1-1). Τελείωσε τη σεζόν με 3 γκολ και 4 ασίστ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις του Λιγκ και του Κυπέλλου. Τον Ιούνιο του 2018 ο Χαλκιαδάκης αφέθηκε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα κατόπιν αμοιβαίας συναίνεσης για να υπογράψει στον ρουμανικό σύλλογο Hermannstadt που εδρεύει στην πόλη Sibiu, παίζοντας στη Liga I, και έκανε οκτώ συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της U-19 όπου πραγματοποίησε τρεις συμμετοχές.