Βαθμολογία

Ήθος, πειθαρχία και δουλειά ο στόχος για τα Βούναινα (PICS + VIDEO)

Νέος σχεδιασμός για την ομάδα των Βουναίνων που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πέρυσι δεν κατάφερε να ανέβει στην Α’ ΕΠΣΛ. Παρόλα αυτά στο σύλλογο θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να δούνε εάν κάποια ομάδα από την μεγάλη τοπική κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή, κάτι που θα δώσει το «πράσινο φως» στην ομάδα αφού είναι πρώτη επιλαχούσα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Άλλαξε η διοίκηση, πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Νίκος Σοφής, με αντιπρόεδρο τον κ. Αλέξανδρο Μερτζανίδη και μέλη τον κ. Μάκη Χατζηλιάδη καθώς και τον κ. Κώστα Μερτζανίδη. Αναφορικά με τις μεταγραφές είναι δεδομένο πως θα γίνουν και κάποιες ακόμα στοχευμένες προσθήκες για να γίνει ακόμη καλύτερο το ρόστερ.

Η ΟΜΑΔΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρόλα αυτά όμως ο βασικός «αιμοδότης» της ομάδας η κυρία Άννα Χατζησαββίδου, θέλει και πάλι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να στεφθεί με επιτυχία όλο το οικοδόμημα τη νέα χρονιά.

Προπονητής ανέλαβε ο έμπειρος και ταλαντούχος κ. Θοδωρής Στεργιάδης με βοηθό του και προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Μιχάλη Χώτο.

Κρατήθηκαν αρκετοί παίκτες της περσινής χρονιάς, ήρθαν όμως και έμπειροι ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας (Χατζηλιάδης Σ, Σουφχάρας, Τσανάς, Χριστοδούλου, Μπιμπλιτζής, Κίτσος Π.).

Πρώτη ημέρα προπόνησης τη Δευτέρα (5/8) και τα λόγια του προπονητή προς τους παίκτες ήταν: «ήθος, πειθαρχία και δουλειά (που θα βγει μέσα από την προπόνηση) μόνο τότε θα μπορέσουν οι στόχοι να είναι εφικτοί.

Το athleticlarissa ήταν στην πρώτη προπόνηση και σας μεταφέρει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΩΤΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ)

">http://

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΠΙΜΠΛΙΤΖΗΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

">http://

ΝΙΚΟΣ ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

Βίντεο από την πρώτη προπόνηση...

">http://

Περισσότερα βίντεο στην σελίδα μας στο Facebook