Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την απάντηση του Επιτετραμμένου της Ελλάδος στο Μαρόκο κ. Δασκαλάκη στην επιστολή μας στις 3/8/2019:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ευχαριστούμε για το ηλεκτρονικό σας μήνυμα, με ημερομηνία 3.8

Ο φερόμενος ως ποδοσφαιριστής από τη Γκάμπια, πράγματι απηύθυνε ανυπόγραφο ερώτημα (μέσω του λογαριασμού e mail:  azedine2001@icloud.com) στο Προξενικό Γραφείο της Πρεσβείας μας, ζητώντας να πληροφορηθεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση θεώρησης και ισχυριζόμενος ότι έχει προσκληθεί από "ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου", χωρίς να κατονομάζει την Π.Α.Ε. ΑΕΛ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Επιπλέον, ισχυρίσθηκε ότι έχει στην κατοχή του σχετική πρόσκληση, χωρίς εν τούτοις, να μας την κοινοποιήσει.

Σε κάθε περίπτωση, από πλευράς του Προξενικού Γραφείου της Αρχής μας θα αναληφθούν οι προβλεπόμενες εκ του Νόμου ενέργειες, ενώ αποκλείεται, βεβαίως, η χορήγηση θεώρησης με βάση πλαστά και ανεπαρκή δικαιολογητικά.

Ευχαριστούμε θερμώς για τη συνεργασία και την άμεση, εκ μέρους σας, αντίδραση στην εν λόγω υπόθεση και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ιστορικό σωματείο της Π.Α.Ε. ΑΕΛ.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Δασκαλάκης, ΣΠΒ'
Επιτετραμμένος της Ελλάδας στο Μαρόκο