Βαθμολογία

Με στόχους και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο Ηρακλής Λάρισας (PICS + VIDEO)

Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε τη Δευτέρα (5/8) την προετοιμασία του στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ ενόψει της συμμετοχής του στη νέα Γ’ Εθνική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο σύλλογος μετά την περσινή άνοδο προσπαθεί να οργανωθεί το δυνατόν καλύτερα έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτή τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Αρωγός σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που σε δύσκολους οικονομικά καιρούς προσπαθεί να δημιουργήσει το οικοδόμημα του Ηρακλή Λάρισας σε στέρεες βάσεις.

Η ΟΜΑΔΑ

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Η νέα κατηγορία σίγουρα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι του σωματείου. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα είναι τα κύρια συστατικά της όλης προσπάθειας. Η ομάδα μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που έκανε, ξεκίνησε την δουλειά στο γήπεδο με τον προπονητή κ. Χρήστο Χατζηλιάδη να παραμένει στο πόστο του μετά την πετυχημένη περασμένη σεζόν. Άμεσος συνεργάτης του ο κ. Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, γυμναστής ο κ. Κώστας Λιάπης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Πέτρος Καραναστάσης.

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό ίσως γίνουν κάποιες ακόμη επιλεκτικές κινήσεις με τον αμυντικό Κώστα Τάρτα από ΑΕΛ Κ19 και τον τερματοφύλακα Γιάννη Σπηλιόπουλο από τον Απόλλωνα Λάρισας να είναι οι τελευταίες προσθήκες.

Παράλληλα με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή χρονιά, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν και τα έργα στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος.  

Στόχος του Ηρακλής Λάρισας είναι κάνει μία καλή χρονιά, να πετύχει αρχικά την παραμονή στην κατηγορία και να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Το athleticlarissa ήταν στην πρώτη προπόνηση και σας μεταφέρει δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΟΛΙΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΣΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://