Βαθμολογία

Βαρία ήττα για Απόλλωνα Λάρισας από την Αλ Φαϊσαλί (PICS)

Τελευταία μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Kranjska Gora ήταν η Κυριακή (04/08), για τον Απόλλωνα Λάρισας. Η λαρισινή αποστολή αφού ολοκλήρωσε στο πανέμορφο αθλητικό κέντρο της Σλοβενίας την 13ημερη παραμονή της, αναχώρησε για την επιστροφή στην βάση της.

Πρώτα όμως έδωσε το τελευταίο διεθνές φιλικό παιχνίδι της, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο Brezice Area που βρίσκεται στα σύνορα Σλοβενίας - Κροατίας την Al Faisaly από την Σαουδική Αραβία.

Με πολλές απουσίες και με έκδηλη την κόπωση από τις πολλές σκληρές προπονήσεις, άντεξε μόνο ένα ημίχρονο, στις πιέσεις των ακριβοπληρωμένων άσων της Al Faisaly.

Έτσι αν και στο 38' ο Δημήτρης Τασιούλης με ωραίο σουτ ισοφάρισε το γκολ των Αράβων από το 27' στο β' ημίχρονο η ελληνική ομάδα "κατέρρευσε" και δέχθηκε άλλα τέσσερα τέρματα, για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω.

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι Σκούπρας και Κωστούλας δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου, ενώ ο Χατζής έπαιξε στο β' σαρανταπεντάλεπτο. Η παρουσία των νεαρών κυρίως παικτών σε αυτό το β' ημίχρονο δεν ήταν και η αναμενόμενη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Κακάμης, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Νύκταρης, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Τασιούλης.

Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Καψάσκης, Κοσμίδης, Λουκάς, Μεζίνι, Μπρέμπος, Μπιμάι, Χατζής, Σιφναίος, Καμπέρης, Καρδάμης και Κούλπας.

Με την επιστροφή στην Λάρισα θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της προετοιμασίας των "κυανόλευκων" όπου θα ενσωματωθεί με την ομάδα αρχικάι ο Νιγηριανός άσος David Zazim και στην πορεία τουλάχιστον άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές.

Παράλληλα ο τεχνικός κ. Μπελά θα μιλήσει με την διοίκηση της ΠΑΕ και δη με τον πρόεδρο κ. Μαντζανά και θα ανακοινώσει και τους ...αδύναμους "κρίκους" της προετοιμασίας μέχρι τώρα, τους παίκτες δηλαδή που δεν θα συνεχίσουν στην λαρισινή ομάδα.