Βαθμολογία

«Βόμβα» για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, απέκτησε τον Κουτσογιάννη

Μία δυνατή προσθήκη έκανε τις τελευταίες ώρες η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κουτσογιάννη. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός πολύπειρου, ταλαντούχου και πεπειραμένου ποδοσφαιριστή. Η ομάδα μας τα βρήκε σε όλα με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κουτσογιάννη.

Ο Κουτσογιάννης είναι 34 ετών αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με 110 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες στην Β&Γ Εθνική με την Νίκη Βόλου και με τεράστια εμπειρία.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Μιχάλη Κουτσογιάννη...

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 στον Κένταυρο Βόλου στην Δ Εθνική κατηγορία όπου και αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έκαναν την ομάδα της Νίκης Βόλου να τον αποκτήσει την σεζόν 2005 όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Β Εθνική κατηγορία. Ενώ την φανέλα της ιστορικής Νίκης την φόρεσε συνολικά 5 χρόνια αγωνιζόμενος και τρεις σεζόν 2007-2010 στην Γ Εθνική κατηγορία. Μετέπειτα μεταγράφηκε στον ΑΟ Καρδίτσας όπου αγωνιζόταν στην Δ Εθνική κατηγορία, όμως επέστρεψε και πάλι στην Νίκη Βόλου για μισή σεζόν στην Γ Εθνική κατηγορία. Την σεζόν 2011 πήρε μεταγραφή στην ομάδα της ΑΕ Διμηνίου όπου και αγωνίστηκε για δύο χρονιές στο Α τοπικό Βόλου. Την σεζόν 2013 φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Βόλου στην Α τοπική κατηγορία, ενώ την ερχόμενη σεζόν μεταγράφηκε στην Σκιάθο. Την σεζόν 2017-18 φόρεσε την φανέλα του Πηλέα και την ομάδα των Λιβανάτων στην Α τοπική κατηγορία. Μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της Σκιάθου όπου αγωνιζόταν στην Α τοπική κατηγορία του Βόλου.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδος για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και είμαι έτοιμος να τους δικαιώσω. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και ο φίλος μου Δημήτρης (Ζιώγας) ο οποίος μου μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Αχιλλέα Φαρσάλων και με επηρέασε θετικά. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, με υγεία, δουλειά και σεβασμό».

Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τον Μιχάλη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.