Βαθμολογία

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Άλλες δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο νεαρών και συνάμα ταλαντούχων Φαρσαλινών ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Δήμητρη Τσούλη και Κώστα Αρσενόπουλο. Ο Δημήτρης Τσούλης είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως δημιουργικός μεσοεπιθετικός μέχρι πρότινος ανήκε στην Αναγέννηση Φαρσάλων πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία, όντας ένας εκ των βασικών συντελεστών της.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων, του Ατρόμητου Βαμβακούς, του Άρη Διλόφου και του ΑΟ Ναρθακίου.

Ο Κώστας Αρσενόπουλος είναι επίσης 25 ετών και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ. Μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΑΟ Ναρθακίου στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία, όπου και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εύχεται στους δυο ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».