Βαθμολογία

Σε επαγγελματικά πρότυπα το μέλλον του Φαλανιακού (PICS)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Φαλανιακός. Μάλιστα το Σάββατο (3/8) το πρωί πραγματοποιήθηκαν και εργομετρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές, κάτι που δείχνει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την οργάνωση που έχει το σωματείο σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Σάββατο (3/8) στο αθλητικό κέντρο της Φαλάνης, η ομάδα του Α.Σ. Φαλανιακού σε συνεργασία με το Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας, THE MEDICAL PROJECT (TMP) πραγματοποίησε εργομετρικά αξιολόγησης πεδίου. Οι ποδοσφαιριστές μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν σκληρά, με αποτέλεσμα να δοθεί τελικά ρεπό το απόγευμα του Σαββάτου (3/8) και την Κυριακή (4/8). Με την επιστροφή να ορίζεται για την Δευτέρα (5/8) στις 19:00 όπου θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του αγωνιστικού μας τμήματος, προκειμένου να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν, φροντίσαμε να αξιοποιήσουμε στο ακέραιο τις υπηρεσίες που παρέχει το νέο Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας, THE MEDICAL PROJECT (TMP), που έχουμε τη χαρά να εδρεύει στην πόλη της Λάρισας και να αποτελεί επιστημονικά και τεχνολογικά σημείο αναφοράς για όλη τη χώρα.

Μεριμνώντας για την άρτια αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών μας και ταυτόχρονα, για την περαιτέρω ασφαλή εκγύμνασή τους, ώστε να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί, πραγματοποιήσαμε τις εργομετρικές εξετάσεις, κάτι που αποτελεί «πολυτέλεια» για το επίπεδο που αγωνίζεται η ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν έναν ολοκληρωμένο σωματικό έλεγχο (ύψος, βάρος λίπος, ενυδάτωση), καθώς έγιναν και μετρήσεις ταχύτητας, αλλαγές κατεύθυνσης, αερόβια, καρδιακή συχνότητα με την χρήση τεχνολογίας GPS κ.α. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ενθουσιασμένοι από τον τρόπο δουλειάς και παρά την έντονη ζέστη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι μετρήσεις έγιναν παρουσία του προπονητή φυσικής κατάστασης του Φαλανιακού κ. Γιάννη Παπαϊωάννου που αποτελεί και έναν από τα βασικά «κομμάτια» του Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας, THE MEDICAL PROJECT (TMP).

*Πολλά βίντεο από τα εργομετρικά στην σελίδα μας στο Facebook