Βαθμολογία

Πρατσίλα και Νικολακούλη απέκτησε ο Δαμασιακός

Άλλοι δύο πολλοί καλοί παίκτες αποκτήθηκαν από το Δαμασιακό τις τελευταίες μέρες. Ο αμυντικός Βασίλης Πρατσίλας και ο τερματοφύλακας Γιάννης Νικολακούλης αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά “όπλα” στη φαρέτρα του προπονητή Δημήτρη Μπουκουβάλα, που βλέπει σιγά σιγά, το ρόστερ της ομάδας του να ολοκληρώνεται.

Ο Δαμασιώτης Βασίλης Πρατσίλας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το ρόστερ που είναι γεμάτο από γηγενείς παίκτες. Πέρσι ενώ ξεκίνησε με το Δαμασιακό, στη συνέχεια πήγε στον Αετό Αμυγδαλέας και τον Τύρναβο 2005 όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του. Σήμερα με τη φανέλα του χωριού του, δήλωσε πως πρέπει να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και πόσο καλούς παίκτες βγάζει Δαμάσι. Εμείς, συνέχισε, τα παιδιά του χωριού που αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να την βοηθήσουμε, θα είμαστε πάντα εδώ προσφέροντας ότι καλύτερο για αυτή.

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε όμως και ο 16χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Γιάννης Νικολακούλης που θα πλαισιώσει τους Δημήτρη Μιγδάνη, Βαγγέλη Σεΐζη και Στέλιο Τσιάλτα στις θέσεις κάτω από τα δοκάρια.

Ο νεαρός κίπερ που είχε ενεργό ρόλο στις ομάδες των μικρών της ΑΕΛ, όπως τόνισε θέλει να πάρει παιχνίδια και εμπειρία με το Δαμασιακό, έτσι ώστε η ομάδα και ίδιος να πετύχουν το στόχο τους, που είναι η διάκριση.

Όσο περνάνε πάντως οι μέρες, οι ρυθμοί των προπονήσεων ανεβαίνουν με τις ασκήσεις που είναι κυρίως με την μπάλα, να περιλαμβάνουν κατοχή, καλή, γρήγορη και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Το πρώτο φιλικό πάντως θα είναι το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου με Σμόλικα Φαλάνης.

Την Παρασκευή 2/8/2019 ο Δαμασιακός διοργανώνει πάρτι στην αυλή του Δημοτικού σχολείου του χωριού με λαχειοφόρο που κληρώνει ένα αυτοκίνητο Skoda  fabia καθώς πολλά ακόμα πλούσια δώρα.

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη
Πηγή: tirnavitikanea.com