Βαθμολογία

Με σκληρή δουλειά ο Αετός Μακρυχωρίου θέλει να πρωταγωνιστήσει

Σε υψηλές πτήσεις ετοιμάζεται να «πετάξει» και φέτος ο Αετός Μακρυχωρίου. Αυτό δηλώνουν όλες οι κινήσεις που έγιναν από την διοίκηση στην ομάδα. Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και συνεχίζεται εντατικά στο γήπεδο της Ελάτειας. Το athleticlarissa βρέθηκε την Παρασκευή (2/8) και σας μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν από τους πρωταγωνιστές…

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο πρόεδρος κ. Κώστας Τουρλακόπουλος τόνισε πως η ομάδα πήρε έναν από τους καλύτερους προπονητές τον κ. Κώστα Κατσάρα, στο ρόστερ παρέμειναν παίκτες από τον βασικό κορμό και ενισχύθηκε εκεί που χρειαζόταν με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές.

Ο στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει την εικόνα που είχε την περσινή χρονιά στον δεύτερο γύρο, πράγμα που σημαίνει πως θέλουν η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, αφού την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 3η θέση. Το γήπεδο τόνισε πως θα είναι έτοιμο τέλος Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα μπορεί να χάσει δύο αγωνιστικές.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

Με την σειρά του ο προπονητής κ. Κώστας Κατσάρας τόνισε πως θα προσπαθήσουν όλοι μαζί η ομάδα να είναι καλύτερη από την περσινή χρονιά και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, σε αυτό θα βοηθήσει πολύ ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των παικτών, καθώς και το γεγονός πως πέρασε το μήνυμα όλοι οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα να είναι καθημερινά στο γήπεδο έτσι ώστε να γίνει μια σωστή προετοιμασία αντάξια των προσδοκιών.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΕΑΣ (ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)

Στο πλευρό του έχει βοηθό τον κ. Λευτέρη Τέα που ήταν για πολλά χρόνια παίκτης της ομάδας και αυτός από την θέση του θα βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό.

ΠΑΡΙΣ ΜΠΟΝΤΕ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΙΟΥΡΣΑΝΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

«Οι στόχοι στην ομάδα είναι ξεκάθαροι, ο Αετός θέλει να πετύχει την άνοδο, εγώ ήρθα με την σειρά μου να βοηθήσω. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό από τις πρώτες ημέρες, η διοίκηση είναι στο πλευρό μας, ο προπονητής μας κ. Κώστας Κατσάρας μας δουλεύει πολύ και οι προπονήσεις που γίνονται είναι καθαρά επαγγελματικές».

ΘΑΝΟΣ ΝΤΙΝΤΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

«Η ομάδα μας φέτος έχει έναν πολύ καλό προπονητή, μας κάνει πολύ απαιτητικές προπονήσεις, το κλίμα με όλα τα παιδιά είναι πολύ καλό, στόχος της ομάδας είναι να παλέψουμε για την άνοδο, θεωρώ όμως πως επειδή είναι και άλλες καλές ομάδες θα γίνουν πλέι οφ αλλά θα είμαστε και εμείς εκεί. Εύχομαι υγεία χωρίς τραυματισμούς και η καλύτερη ομάδα να βγει».

">http://

">http://

">http://