Βαθμολογία

Ανατροπή δεδομένων και παραμονή Ζιώγα στον Αχιλλέα Φαρσάλων!!!

Ο Δημήτρης Ζιώγας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να φοράει την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων και την ερχόμενη σεζόν! Μπορεί πριν λίγες ημέρες να ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τους Φαρσαλινούς, όμως οι δυο πλευρές συνέχισαν να βρίσκονται σε επικοινωνία και η «επιστροφή» του περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδος είναι γεγονός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ζιώγας μετά την αποχώρησή του από τον Αχιλλέα Φαρσάλων αν και είχε αρκετές προτάσεις είχε στο μυαλό του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως τόσο οι άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του Αχιλλέα Φαρσάλων, όσο φυσικά και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον φέρνουν και πάλι σε γνώριμα λημέρια.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του «μπόμπερ» Ζιώγα έπαιξε και η μελλοντική σύζυγός του Σίλια Τριανταφυλλοπούλου η οποία είναι συνεχώς δίπλα του. Η επιστροφή Ζιώγα είναι μόνο η αρχή για τον Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς οι Φαρσαλινοί βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές τόσο από τον Νομό Λάρισας, όσο και από την Θεσσαλία γενικότερα και αναμένονται οι ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: protostypos.gr