Βαθμολογία

Τα βρόντηξε ο Παπαϊωάννου!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο «τιμόνι» της ομάδας της Φθιώτιδας.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Λαμία, αφού φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έκανε πράξη τη δήλωσή του περί αποχώρησης από την ομάδα. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM1», ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος και θα αποχωρήσει, χωρίς ωστόσο να αφήσει τον σύλλογο να διασυρθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εγώ φεύγω, έκανα υπομονή αλλά βλέπω πως παλεύω μόνος μου ενώ έχω σοβαρά προβλήματα με την υγεία μου. Ούτε γυρολόγος είμαι ούτε ζω από το ποδόσφαιρο. Ήρθαν 2-3 και μου ζήτησαν το ΑΦΜ της ομάδας αλλά τους έδιωξα. Εγώ θέλω καθαρή συνέχεια στην ομάδα γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως η Λαμία των 100.000 κατοίκων δεν μπορεί να συντηρήσει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν αλλά δεν θέλουν, εγώ όμως εκτός όλων των άλλων έχω και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν ενδιαφερθεί κάποιος για τις μετοχές θα τον βοηθήσω με την εμπειρία μου και θα στηρίξω οικονομικά με χορηγία στην φανέλα κάτι που μέχρι σήμερα που πληρώνω μόνος μου δεν βρέθηκε κανείς να το κάνει».

Τέλος, σχολίασε την πρόθεσή του λέγοντας: «Δεν θα διασύρω την Λαμία, αλλά δεν μπορώ παραπάνω. Στην χειρότερη των περιπτώσεων η Λαμία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα εσόδων – εξόδων με μικρή παρέκκλιση ως 20%».

Πηγή: onsports.gr