Βαθμολογία

Παίκτης του ΟΦΗ ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο έως το 2022.

Βραζιλιάνικη λύση για την επίθεσή του απέκτησε ο ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε τον ΖοάοΦιγκεϊρέδο. Ο 23χρονος φορ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς, προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Λιθουανίας και τη Κάουνο Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή João Vitor Brandão Figueiredo για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο 23χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 27 Μαϊου 1996 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στην Atlético Mineiro, με τη φανέλα της οποίας είχε τρεις συμμετοχές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Λιθουανία, όπου από τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τη φανέλα της FK Kauno Zalgiris, μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές, 17 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τον Ιανουάριο του 2017 παραχωρήθηκε για έξι μήνες δανεικός στην Democrata GV και το καλοκαίρι του ίδιου έτους επέστρεψε στην FK Kauno Zalgiris, από την οποία τον απέκτησε ο ΟΦΗ.

Πρόσφατα συμμετείχε στους διπλούς αγώνες των Λιθουανών με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League της σεζόν 2019-20.

Ως το καλοκαίρι του 2022, ο Figueiredo θα αποτελέσει μια ακόμα επιλογή στη γραμμή κρούσης της ομάδας μας και θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 20».