Βαθμολογία

Φαλανιακός: Πρωταγωνιστής και τη νέα χρονιά (PICS+VIDEO)

Ο Α.Σ. Φαλανιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι… Φυσικά τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται μία συστηματική προσπάθεια από την διοίκηση και τον τεχνικό της ομάδας κ. Τάσο Μπεριτζά καθώς όλοι μαζί προσπαθούν να ανεβάσουν ένα επίπεδο παραπάνω την ποιότητα και το πρεστίζ του σωματείου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

«Όπλο» της διοίκησης και του τεχνικού τιμ η οργάνωση αλλά και η εμπειρία που υπάρχει από όλους. Έτσι λοιπόν με σταθερά βήματα δουλεύουν καθημερινά ώστε να κάνουν το καλό – καλύτερο.

">http://

">http://

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια αρωγός είναι το Δ.Σ. που πραγματικά με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Αστέριο Αμανατίδη που προσφέρει ότι μπορεί και με το παραπάνω, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα θα πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί αφού οι συνθήκες εργασίας είναι επαγγελματικού επιπέδου.

Ο Φαλανιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του την 1 Αυγούστου και θα συνεχίσει τον ανηφορικό δρόμο, αφού είναι αλήθεια πως τους ποδοσφαιριστές τους περιμένει πολύ δουλειά. Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν και είναι δεδομένο πως και φέτος η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κάτι που αρμόζει στην ιστορία αυτού του σωματείου. Κρατήθηκε ο βασικός κορμός και αποκτήθηκαν παίκτες με ποιότητα και ταλέντο. Το ρόστερ παρουσιάζει μία πληρότητα σε όλες τις γραμμές και παράλληλα προωθήθηκαν και νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής, κάτι πολύ σημαντικό για το αύριο του Φαλανιακού. Το athleticlarissa σας παρουσιάζει δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και βίντεο από την προπόνηση…

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

">http://

ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)

">http://

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΓΟΥΡΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ)

">http://

Οι τρεις τερματοφύλακες (Βασίλης Μάλτζαρης, Βαγγέλης Παπαγούλας και Γιώργος Γκόλτσιος) με τον προπονητή τερματοφυλάκων Λεωνίδα Κιόρογλου.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Νίκος Γελαλής, Νίκος Καρυώτης, Γιάννης Αντωνόπουλος.

ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Κωνσταντίνος Γκανάτσας, Νίκος Καρακίτσιος και Χρήστος Ιγγλέζος.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αστέριος Αμανατίδης με τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Θεοδοσίου.

ΚΛΙΚ από την προπόνηση (2/8)