Βαθμολογία

Μεταγραφικό «μπαμ» με Αντώνη Πούτα ο Δαμασιακός

Άλλος ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής θα φοράει τα “γαλανόλευκα” του Δαμασιακού στο νέο πρωτάθλημα. Ο Αντώνης Πούτας που αποτέλεσε “μήλον της Έριδος” για πολλές ομάδες, είπε το πολυπόθητο “ναι” σε διοίκηση και Δημήτρη Μπουκουβάλα, επειδή όπως είπε, του έδειξαν επίμονα πως και πόσο τον θέλουν και πως είναι πολύ σημαντικός στο πλάνο που έχουν για την ομάδα. “Ήρθα στο Δαμασιακό για να χαρώ το ωραίο ποδόσφαιρο και γιατί όχι να σηκώσουμε το κύπελλο” δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Αντώνης Πούτας.

Ο 32χρονος πολυσύνθετος παίκτης, εμπειρία στη Super League και την ΑΕΛ, έκανε την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα αλλά και τη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Αντώνης Πούτας αμέσως έδειξε πόσο σημαντικό κομμάτι θα είναι, για αυτή την ομάδα, που έχει όνειρα και υψηλούς στόχους για το νέο πρωτάθλημα.

Τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός για τον Αντώνη Πούτα ήταν ο Αετός Μακρυχωρίου (πέρσι), ενώ κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Ιωνικό, Ελασσόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τηλυκράτη, Τύρναβο, ΑΟ Λουκισίων κ.α. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς Δαμασιακού που όπως φαίνεται θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή Δημήτρη Μπουκουβάλα.

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη
Πηγή: tirnavitikanea