Βαθμολογία

Σε καλό δρόμο ο Απόλλων Λάρισας

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι σχεδόν τριών ωρών από το αθλητικό κέντρο της Kranjska Gora, όπου προετοιμάζεται, ο Απόλλων Λάρισας αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Al Wasl από το Dubai στο περίφημο γήπεδο της Linz.

Στο α' ημίχρονο η λαρισινή ομάδα ήταν εκπληκτική και προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα των Δημήτρη Τασιουλη στο 25' και του Μαρκ Σιφναίου στο 34'.

Σε αυτό το διάστημα βγήκαν πολλοί από τους αυτοματισμούς των Λαρισαίων, που στην κυριολεξία έθελξαν με το γεμάτο μεστότητα, παιχνίδι τους.

Στην επανάληψη όμως η ομάδα από την Σαουδική Αραβία χρησιμοποίησε και τα υπόλοιπα "βαριά" της, χαρτιά απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αριάν Μπελά.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να δεχθεί τέσσερα γκολ και να ηττηθεί, μένοντας μόνο με τις εντυπώσεις του πρώτου 45λεπτου.

Σίγουρα ο Απόλλων Λάρισας είναι σε πολύ καλό δρόμο αν κρίνουμε από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και κόντρα σε πανίσχυρους αντιπάλους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Καμπερης, Κουλπας, Σουλιωτης, Καρατασιος, Χατζής, Κοντοθανασης, Τασιουλης, Λιταινας, Σιφναίος.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Κουρτεσιωτης, Μεζινι, Βαγενάς, Κωστούλας, Γαρυφαλλοπουλος, Μπιμαι, Νυκταρης, Γκουντρουμπης, Καψάσκης, Μπρεμπος, Καρδαμης, Κακαμης, Κοσμίδης.