Βαθμολογία

Πολλές μεταγραφές τα Τρίκαλα

Ο Ανδρέας Σταματής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΤ. Ο ικανότατος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα Τρίκαλα και ήδη βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι για το βασικό της προετοιμασίας. Ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Άρη, Χανιά, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Πιερικό και Ηρακλή Ψαχνών.

* Κατά την υπογραφή του με τη νέα του ομάδα ο Σταματής εκπροσωπήθηκε από τον μάνατζερ του Γιώργο Κολοβό και τον ατζέντη Φώτη Μπάτσι, της Football Building Agency.

Στα Τρίκαλα ο Καμπλιώνης

Στα Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 28χρονος μέσος, Αντώνης Καμπλιώνης. Η ανακοίνωση:  Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Καμπλιώνη. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που και στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΟ Χανίων, ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Γιακουμής και Οικονομόπουλος στα Τρίκαλα

Συνεχίζει το μεταγραφικό της ντεμαράζ η θεσσαλική ομάδα. Μετά την απόκτηση των Καμπλιώνη και Σταματή, τα Τρίκαλα έκαναν δικούς τους και τους Αστέριο Γιακουμή και Χαράλαμπο Οικονομόπουλο.

* Κατά την υπογραφή του με τη νέα τους ομάδα οι Γιακουμής και Οικονομόπουλος εκπροσωπήθηκαν από τον μάνατζερ του Γιώργο Κολοβό και τον ατζέντη Φώτη Μπάτσι, της Football Building Agency.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Αστέριου Γιακουμή. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Σπάρτη και Ολυμπιακό Βόλου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες". "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπου Οικονομόπουλου. Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Σπάρτη, Χανιά και Βύζαντα Μεγάρων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες".