Βαθμολογία

ΑΕ Λεμεσού-Άρης 0-1

Ουσία στην ανωτερότητά του βρήκε ο Άρης απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού στο «ΑΕΚ Αρένα» και επικράτησε 1-0. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μόλντε.

Το «χρυσό» γκολ του Άρη πέτυχε ο Ντιγκινί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 14’, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες κυρίως με τον Ιντέγε. Η ΑΕΛ είχε δοκάρι στο 37’ με τον Τεσέιρα, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο Κουέστα κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 83’ η αποβολή του Γκοντάλ για τους Κύπριους έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τον Άρη, που έφτασε σε μια μεγάλη πρόκριση, στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από εννέα χρόνια.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68’ Σάσα), Λάρσον (61’ Τόνσο), Ντιγκινί, Ιντέγε (86’ Μαρτίνες).

ΑΕ Λεμεσού (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα, Γκοντάλ, Βέελερ (53’ Αβραάμ), Ζντραβκόβσκι, Αντάμοβιτς, Τεσέιρα (65’ Ζαρτσίνια), Γκαζαριάν, Χουράδο (53’ Κάρλος), Αγκάνοβιτς.