Βαθμολογία

Εικόνες από την Σαββατιάτικη προπόνηση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στην Σαμαρίνα. Η απογευματινή προπόνηση του Σαββάρου κύλησε με τακτική.

 

Κυκλοφορία της μπάλας και σωστή επιθετική ανάπτυξη ήταν οι κύριοι άξονες της προπόνησης , που ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο δίτερμα στα ¾ του γηπέδου, όπου οι «Λευκοί» επικράτησαν των «Πορτοκαλί» με σκορ 4-1. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Βούζας και Μπλέντι, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Χασομέρης.

 

Ο Μιχάλης Ζιώγας είδε με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και σταδιακά να αφομοιώνουν βασικά στοιχεία της τακτικής, ανεβάζοντας ρυθμούς. Το ευχάριστο ήταν ότι ο νεοαφιχθέντας, Πέτρος Ζουρούδης, συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο ετοιμότητας.

 

Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό ρεπορτάζ από την απογευματινή προπόνηση…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ: Χρήστος Γκατζούλης