Βαθμολογία

Προσφυγές και από Ορφανίδη – Κυζιρίδη

Συνολικά πέντε «κυανόλευκες» προσφυγές εκδικάζονται τη Δευτέρα 29/7. Ο Τομ Παπαδόπουλος επιμένει ότι προγραμματίζει προσωπικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να αναστείλει τον εν εξελίξει «κατακλυσμό» προσφυγών από την πλευρά τους, λόγω των σημαντικότατων οφειλών και των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων του μεγαλομετόχου προς το πρόσωπό τους, σχετικά με το οικονομικό ζήτημα.

Πάντως, οι προθέσεις και οι εξαγγελίες του ομογενή επιχειρηματία δεν φαίνεται να αποδίδουν στην πράξη, τουλάχιστον, όσον αφορά στον τομέα της… συγκράτησης των παικτών από την καταφυγή στη διαδικασία των προσφυγών, καθώς άλλες δύο περιπτώσεις προέκυψαν σε αυτό το πεδίο και αφορούν στις προσφυγές του Πέτρου Ορφανίδη και του ταλαντούχου Αλέξανδρου Κυζιρίδη, ο οποίος έγινε επαγγελματίας και ήταν ο top scorer και ο κορυφαίος της εκπληκτικής προσπάθειας της Κ19, στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Συνεκδίκαση πέντε προσφυγών!

Μάλιστα, το αρμόδιο Δικαιοδοτικό Όργανο έχει προγραμματίσει να συνεκδικάσει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου τις υποθέσεις των προσφυγών Πέτρου Ορφανίδη και Αλέξανδρου Κυριζίδη, παράλληλα με τις αντίστοιχες των Κώστα Καζναφέρη και Μιχάλη Γιαννίτση, οι οποίες προέρχονται από αναβολή, κατόπιν αιτήματος, που είχε υποβάλει η ΠΑΕ Ηρακλής. Μαζί με αυτές τις υποθέσεις, θα εξεταστεί και η προσφυγή του Κλέιτον.

Πηγή: bluearena.gr