Βαθμολογία

Ο Τσουγγάρης κρίνει τις εξελίξεις στον Κρόνο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του Κρόνου Αργυράδων, παρουσία του υποψήφιου επενδυτή Φώτη Τσουγγάρη, που μέχρι πρόσφατα ήταν μεγαλομέτοχος στον Αιγινιακό Κατερίνης και του συνεργάτη του Γιώργου Μπέζα.

Στην αρχή έγινε πλήρης ενημέρωση από τα μέλη της Επιτροπής που είχαν εξουσιοδοτηθεί από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση να κάνουν την ύστατη προσπάθεια και να πείσουν τον Γ. Καραϊσαρλή να παραμείνει στην ομάδα και σε περίπτωση άρνησης, να εξετάσουν την πρόταση υποψήφιου επενδυτή.

Από τη συνάντηση της Επιτροπής με τον κ. Καραϊσαρλή την Κυριακή 21/7, δεν προέκυψε θετικό αποτέλεσμα, με δεδομένη την επιθυμία του τελευταίου να αποχωρήσει οριστικά από τον Κρόνο, δίνοντας τις μετοχές στο χωριό ή σε υποψήφιο επενδυτή.

Την Πέμπτη (25/7) η Επιτροπή συναντήθηκε με τον Φώτη Τσουγγάρη και τον Γιώργο Μπέζα, που παρουσίασαν το πλάνο τους για την ΠΑΕ Κρόνος. Στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού που είχε συμφωνηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Καραϊσαρλή, τον υποψήφιο επενδυτή και την Επιτροπή, λόγω μη προσέλευσης του πρώτου. Η άρνηση του κ. Καραϊσαρλή να συναντηθεί παρουσία της Επιτροπής, δυναμίτισε το αρνητικό κλίμα. Ωστόσο, την Παρασκευή το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση του Γιάννη Καραϊσαρλή με τον Φώτη Τσουγγάρη και τον Γ. Μπέζα.

Οι τελευταίοι, στη ΓΣ του Κρόνου δήλωσαν ότι υπήρξε θετικό κλίμα στη συνάντηση με τον κ. Καραϊσαρλή και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των μελών της Γ.Σ. Μετά από ουσιαστική συζήτηση, δήλωσαν ότι τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιήσουν την τελική τους απόφαση.

Από αυτή την απόφαση φαίνεται ότι θα καθορισθεί το παρόν του Κρόνου, με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και το όνειρο της ανόδου στη Football League κινδυνεύει να μετατραπεί σε εφιάλτη, με το φάντασμα της διάλυσης να πλανιέται πάνω από τις Αργυράδες!

Πηγή: ARGYRADES.GR