Βαθμολογία

Νέο δυνατό διεθνή φιλικό παιχνίδι για Απόλλωνα Λάρισας με την FCU Craiova

Με αποθεραπεία για όσους παίκτες ξεκίνησαν στο φιλικό με την Puskás Akadémia κύλησε η μέρα της αποστολής του Απόλλωνα Λάρισας στο αθλητικό κέντρο Kompas στην Kranjska Gora.

Οι υπόλοιποι έκαναν δυνατή προπόνηση τακτικής και φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και την πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένουν για να χαλαρώσουν από την ένταση της ημέρας. Αξίζει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό.

Επίσης ότι στην προετοιμασία δεν παίρνουν οι ξένοι παίκτες της ομάδας (ο Ναζίμ λόγω έλλειψης κάποιων εγγράφων που είχε σχετικά με την βίζα του και ακολουθεί ιδιαίτερο πρόγραμμα προπόνησης που του έχει δοθεί καθώς και οι δύο Βραζιλιάνοι), που θα αποκτηθούν και θα ενσωματωθούν με την επιστροφή του Απόλλωνα Λάρισας στην Ελλάδα, όπως και κάποιοι ακόμη.

Ο τεχνικός κ. Άριαν Μπελά βλέπει τους παίκτες του, να αρχίζουν να εφαρμόζουν ότι τους λέει, ενώ ο γυμναστής του Απόλλωνα κ. Κυριάκος Γιάγκου, είναι αυτός που έχει και φέτος επιφορτισθεί με το να ετοιμάσει την ομάδα όσο πιο κατάλληλα γίνεται για να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, αφού η λαρισινή ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την γνωστή ρουμάνικη FCU Craiova, σε αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 5 (6 μμ. ώρα Ελλάδος στο γήπεδο της Kranjska Gora). Και όλα αυτά ένα 48ωρο πριν αντιμετωπίσει την φημισμένη τουρκική Besiktas στο Bishofshofen.