Βαθμολογία

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Δόξα Βλαχογιαννίου

Τρεις παίκτες ανακοίνωσε την Πέμπτη (25/7) η Δόξα Βλαχογιαννίου. Συγκεκριμένα οι ανακοινώσεις της ομάδας: «Τον ταλαντούχο νεαρό μεσοεπιθετικό Δημήτρη Νταναβάρα απέκτησε η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου από την ομάδα του Τυρνάβου 2005..... Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσορίζουν τον ποδοσφαιριστή και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία της "DE-TOX" ΕΠΣΛάρισας....».

«Τον έμπειρο τερματοφύλακα Δημήτρη Βλιώρα απέκτησε η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου από την ομάδα του Δαμασιακού..... Ο ποδοσφαιριστής γυρίζει σε γνώριμα λημέρια αφού αγωνίστηκε ξανά πριν από δύο χρόνια στην ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου.... Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσορίζουν τον ποδοσφαιριστή και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία της "DE-TOX" ΕΠΣΛάρισας....».

«Τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο επιθετικό Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη απέκτησε η ομάδα της Δοξα Βλαχογιαννιου από την ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας..... Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσορίζουν τον ποδοσφαιριστή και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία της "DE-TOX" ΕΠΣΛάρισας....».