Βαθμολογία

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League 2

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Έγινε ενημέρωση του προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τη διαβεβαίωσή του Λευτέρη Αυγενάκη πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα των τηλεοπτικών. Το Δ.Σ. ομόφωνα επανέλαβε την πρόθεσή του να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν και εφόσον δεν τηρηθούν κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης.

2. Συζητήθηκε από τα μέλη η προκήρυξη του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για την οποία αποφασίστηκε να ζητηθεί παράταση υποβολής της, για τις 5 Αυγούστου 2019. Ομοίως για την προκήρυξη του πρωταθλήματος Νέων Κ19.

3. Αποφασίστηκε το νέο λογότυπο του πρωταθλήματος Super League 2, το οποίο θα παρουσιαστεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

4. Ύστερα από ψηφοφορία, αποφασίστηκε η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος να είναι η Nike Magia.

5. Αποφασίστηκε η συνεργασία με το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ανακοίνωση για τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αναφέρει:

Η Super League 2, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της αποφάσισε τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τη Σχολή Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, στην οποία ανήκει το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού –το μοναδικό τμήμα στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στο Sport Management.

Η συνεργασία θα έγκειται σε προσφορά εκ μέρους του Πανεπιστημίου τεχνογνωσίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε θέματα sport management, sport marketing, sport finance, αξιολόγηση στελεχών και προσωπικού της διοργανώτριας και των ΠΑΕ και κυρίως σε θέματα απορρόφησης κοινοτικών και εθνικών κονδυλίων.

Super League 2: H επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ύστερα από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Super League, κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ορίστηκε ως επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 η NIKE MAGIA».