Βαθμολογία

Μπούσης: «Να βγει ο ΟΦΗ στην Ευρώπη»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Politica 89,8» μίλησε ο Μιχάλης Μπούσης κι ανέλυσε το πλάνο και τις φιλοδοξίες του για τον ΟΦΗ. Ο ιδιοκτήτης των Κρητικών υποστήριξε πως νιώθει σαν να πήγε στο… σπίτι του με το που πάτησε στο Ηράκλειο ενώ παράλληλα δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να δει την ομάδα σύντομα να εξασφαλίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την Κρήτη: «Νιώθω λες και ήρθα στο σπίτι μου, ήρθα με μεγάλη χαρά και με το που πάτησα στην Ελλάδα, ήρθα στην Κρήτη από την πρώτη βραδιά. Τα παιδιά μου αγαπούν τον ΟΦΗ για αυτό είναι εδώ μαζί μου».

Για την βράβευση του για το φιλανθρωπικό του έργο: «Νιώθω χαρούμενος, θέλω τα έργα μου να μιλήσουν από μόνα τους. Ευχαριστώ για την τιμή όμως το ωραίο για εμένα είναι να κάνουμε κάτι καλό στην Ελλάδα και την Κρήτη».

Για το όραμα του για τον ΟΦΗ: «Θα χτίσουμε την ομάδα για να είναι δυνατή για τα επόμενα χρόνια. Εγώ θέλω να δω τον ΟΦΗ που ήταν παλιά και να τον δω να βγαίνει στην Ευρώπη».

Για την διοίκηση του ΟΦΗ που έχει στελεχωθεί από πρώην παίκτες του ΟΦΗ: «Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Όταν ένας παίκτης παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, παίζει ανώτερα από ότι θα έπρεπε. Το Ηράκλειο και η Κρήτη να βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά και να βρεθεί εκεί που ήταν. Όταν δεν παίζουμε καλά, πρέπει να την στηρίζουμε όλοι μας. Και εγώ ως ιδιοκτήτης της ομάδας, μαζί και ο κόσμος τότε η ομάδα θα πάει μπροστά».

Για τα μελλοντικά του σχέδια για νέο γήπεδο και τις εκτάσεις στον Σκαφιδαρά: «Κάνουμε μελέτες για το γήπεδο και να προχωρήσουμε σε ανακαινίσεις. Θα φτιάξουμε και άλλα γήπεδα γύρω από το Βαρδινογιάννειο, όλα είναι ανοικτά ακόμα. Στο Σικάγο υπάρχει το γήπεδο των Chicago Cubs που είναι 100 χρονών. Το έφτιαξαν και δεν φαίνεται ότι είναι παλιό. Εμένα μου αρέσει το γήπεδο, νιώθω την ζεστασιά του κόσμου. Θέλω να μείνει η ομάδα μέσα στην πόλη. Θέλω ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο μαζί με τις οικογένειες τους».