Βαθμολογία

Ο Ευαγγελάτος στην ΕΡΤ

Με δεδομένο πως σε αυτή τη φάση η πόρτα του ΣΚΑΪ παραμένει κλειστή για τον Νίκο Ευαγγελάτο καθώς το ενημερωτικό πρόγραμμα είναι υπερπλήρες ο δημοσιογράφος κοιτά και άλλες προοπτικές όσον αφορά στην τηλεοπτική του επάνοδο που θέλει να είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη.

Το όνομά του ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες για την ΕΡΤ αλλά όχι για κάποια επιτελική θέση στη διοίκηση ή την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων αλλά για απογευματινή ίσως και βραδινή εκπομπή.

Όλες βέβαια οι πληροφορίες που διακινούνται για την δημόσια τηλεόραση προς το παρόν δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν καθώς πρώτα θα πρέπει να αναλάβει καθήκοντα η νέα διοίκηση και στη συνέχεια να οριστούν νέοι γενικοί διευθυντές που θα αναλάβουν να «στήσουν» το μαγαζί από την αρχή.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η εικόνα της ΕΡΤ1 από το Σεπτέμβριο αλλάζει ριζικά. Από σήματα και γραφικά μέχρι και φιλοσοφία προγράμματος.

Που θα παραμείνει κατά βάση πιστή στην ενημέρωση αλλά θα έχει σε κάποιες ζώνες και ψυχαγωγία που θα μπορεί με διαφορετικό περιεχόμενο βέβαια να ανταγωνιστεί τα ιδιωτικά κανάλια.

Όσο για το μέλλον της ΕΡΤ2 που από τότε που ξανάνοιξε δείχνει σχεδόν μόνο επαναλήψεις; Είναι αβέβαιο και κανείς προς το παρόν δεν αναφέρεται στο κανάλι με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: nassosblog.gr