Βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος με την Βικτόρια Πλζεν

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με δεδομένη τη ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης - Κορυφαίος για τους Ερυθρόλευκους ο «βράχος» Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός έκανε απόψε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν και πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο στην ρεβάνς που θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 30 του μήνα.

Το πρώτο βήμα έγινε κόντρα σε ατυχίες (με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου) και έναν διαιτητή που έβγαλε εκτός εαυτού τους πειραιώτες με τις αποφάσεις του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Πραγματικά είναι ν’ απορεί κάποιος με πολλές αποφάσεις του Ιταλού ρέφερι, Μάρκο Γκουίντα, ο οποίος αρνήθηκε πολλά φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και χάρισε κίτρινες κάρτες σε παίκτες της Πλζεν.

Οι Ιταλοί διαιτητές έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια ένα πολύ εχθρικό πρόσωπο εναντίον του Ολυμπιακού και δυστυχώς ο Γκουίντα επιβεβαίωσε με τις αποφάσεις του αυτά που αναφέρουμε.

Στα παιχνίδια του καλοκαιριού, στην δύσκολη διαδικασία των προκριματικών είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να αποφύγει την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι και αυτό το πέτυχε ο Ολυμπιακός. Και από την στιγμή που οι πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία, έχουν κάνει το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως έδειξε με την απόδοσή της η Βικτόρια, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για την ανερχόμενη δύναμη της Τσεχίας. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε ουσία στο αποτέλεσμα, έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Πορτογάλος στόπερ έκανε ηγετική εμφάνιση.

Βικτόρια Πλζεν: Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72’ Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβαχ, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Τσέρμακ (84’ Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69’ Τσόρι).

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ Μπα), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (56’ Καμαρά), Ποντένσε, Μασούρας (81’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

Πηγή: In.gr