Βαθμολογία

«Το σίριαλ ήταν να προβληθεί στο Open…»

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, η Ελισάβετ Μουτάφη, άνοιξε τα χαρτιά της, στο περιοδικό tv kous kous και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά σχεδία.

Τι σας έχει κάνει να μην πείτε το ναι στην παρουσίαση μιας εκπομπής; Προτάσεις υπήρξαν…

Προτάσεις όντως υπήρξαν και μάλιστα πολύ καλές. Δούλευα τόσο πολύ, έκανα σειρές, θέατρο, ήμουν 20 ώρες την ημέρα στο πόδι. Οπότε, δεν προλάβαινα και θεωρούσα ότι δεν με αφορούσε. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει τα πράγματα στο κεφάλι μου και αν έβρισκα μια εκπομπή που να με αφορούσε, να μου άρεσε, ίσως έλεγα ναι.

Συζητήσεις για τη νέα σεζόν κάνετε;

Συμμετέχω σε μία εξαιρετική σειρά που λέγεται το «Μυστικό της πεταλούδας». Το σίριαλ ήταν να προβληθεί στο Open, είχε συμφωνηθεί, ωστόσο άλλαξαν οι ιθύνοντες και έχουν παγώσει τα πάντα. Τώρα, έχει παγώσει όλη η μυθοπλασία και είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε τι θα γίνει. Θεατρικά δεν έχω ακόμη κάτι ανακοινώσιμο.

Είστε ένας άνθρωπος non stop;

Έτσι είμαι, είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές που σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις ισορροπία, αλλά ευτυχώς για μένα, αυτές είναι μόνο στιγμές. Όταν ζορίζομαι, προσπαθώ, δεν τα παρατώ.

Πηγή: tvnea.com