Βαθμολογία

Η νέα διοίκηση του Τυρνάβου 2005

Με συνοπτικές διαδικασίες και με ομόφωνη απόφαση η γενική συνέλευση των μελών του Τυρνάνου 2005 ενέκρινε την πρόταση συγκρότησης διοικητικού συμβουλίου που κατέθεσε ο Γιώργος Σαλτζίδης, βγάζοντας έτσι την ομάδα από το διαφαινόμενο αδιέξοδο. Σύμφωνα με αυτή την πρόταση η διοίκηση της ομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Σαλτζίδης Γιώργος ( πρόεδρος )

Λίταινας Μιχάλης ( αντιπρόεδρος )

Αντωνόπουλος Δημήτριος ( γραμματέας )

Ζερβός Δημήτριος (ταμίας )

Κοντοβασίλης Δημήτριος (γενικός αρχηγός 1)

Γράβαλος Γεωργιος ( γενικός αρχηγός 2)

Ζαγκότης Χριστοφορος ( υπεύθυνος ακαδημιών )

Ντόκος περικλης (έφορος )

Λιάκος Δημήτριος ( μέλος )

Σαΐτης Γρηγόρης (μέλος )

Πατσιαούρας Θανάσης ( μέλος )

Ζαρόγιαννος Γιάννης (μέλος )

Φροντιστής Πάτσιος Χρήστος

Μιλώντας στη χθεσινή συνέλευση ο νέος πρόεδρος μεταξύ άλλων τόνισε: “Η ομάδα του Τυρνάβου είναι η συνέχεια της ιστορικής Ανάπλασης που έπαιξε στην Β εθνική, της Α.Ε.Τ που έπαιξε στην Γ εθνική, της Νίκης Τυρνάβου και του Τυρνάβου 2005 που πριν λίγα χρόνια ξανά έπαιξε στη Β εθνική επί προεδρίας του αγαπητού μας φίλου κ. Βασίλη Μπρέζα και όλων των μελών της τότε διοίκησης.

Ευχαριστούμε όλο το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο τον πρόεδρο κύριο Νίκο Πλιάτσικα, τον Πάτροκλο Καλέση και τους υπόλοιπους συνεργάτες! Έχουμε όλοι μας χρέος να βάλουμε πλάτη και να μην αφήσουμε αυτήν την ομάδα σύμβολο μιας ολόκληρης πόλης και μιας επαρχίας να σβήσει. Όλοι όσο μπορεί ο καθένας πρέπει να βοηθήσουμε. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάμε. Έχουμε όραμα να δημιουργήσουμε μία ομάδα πρότυπο.

Μία ομάδα με αξίες και αρχές. Μία ομάδα που θα φέρει κοντά της τους νέους και τις γυναίκες, Ολόκληρες οικογένειες. Μία ομάδα που θα μας ξανά κάνει όλους υπερήφανους. Μία ομάδα που θα αναπτύξει τον υγιή αθλητισμό σε σωστές βάσεις και θα κάνει το ποδόσφαιρο σπορ που να δίνει χαρά και διασκέδαση.

Χωρίς φανατισμούς και ακρότητες. Ξεκινάμε σήμερα μία δύσκολη προσπάθεια. Ξέρουμε ότι πέφτουμε στα βαθιά. Δεν υπάρχει χρόνος και υποδομές. Ο μεγαλύτερος μας εχθρός είναι ο χρόνος. Αλλά έχουμε διάθεση, και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε.

Όλοι μαζί.. Πρέπει να γίνουν πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα. Σήμερα από εδώ ξεκινάει ο νέος Τύρναβος”. Στη χθεσινή συνέλευση ήταν παρόντες ο νέος δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας, ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Μπρέζας, δημοτικοί σύμβουλοι, παλιοί παράγοντες και φίλοι της ομάδας.

Πηγή: paidis.com