Βαθμολογία

Europa League: H κλήρωση για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Άρη

Με τη νικήτρια του ζευγαριού Χόνβεντ (Ουγγαρία) - Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (Ρουμανία) κληρώθηκε η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί σε Ουγγαρία ή Ρουμανία στις 8 Αυγούστου και η ρεβάνς στο (κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας) Ολυμπιακό Στάδιο στις 15 του ίδιου μήνα.

Ο Ατρόμητος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της σλοβακικής Ντουνάισκα Στρέντα (25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου), θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) – Κουόπιο (Φινλανδία), με το πρώτο ματς εκτός έδρας και την ρεβάνς στο Περιστέρι.

Ο Άρης, τέλος, εφόσον ξεπεράσει την κυπελλούχο Κύπρου, ΑΕ Λεμεσού (επίσης 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου), θα βρει μπροστά του τη νικήτρια του ζευγαριού Μόλντε (Νορβηγία) – Τσουκαρίτσκι (Σερβία), με το πρώτο ματς εκτός έδρας και την ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εφόσον Ατρόμητος και Αρης ξεπεράσουν τους πρώτους αντιπάλους τους, θα δώσουν το παρών στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa League (5 Αυγούστου), στην οποία θα είναι δεδομένα παρούσα η ΑΕΚ, αφού το πρώτο της παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο θα διεξαχθεί τρεις ημέρες μετά την κλήρωση.