Βαθμολογία

Συζήτησαν για την επόμενη χρονιά στον ΠΟΕ

Ενδιαφέρουσα ήταν η Γενική Συνέλευση μελών που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, με την παρουσία των μελών της διοίκησης του ιστορικού σωματείου, προπονητών, ποδοσφαιριστών και αρκετών φιλάθλων και φίλων της ομάδας.

Αρχικά έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2018-19 και ακολούθησε ο προγραμματισμός των τμημάτων υποδομής του ΠΟΕ και βέβαια ο προγραμματισμός και οι στόχοι της νέας περιόδου (2019-2020). Αρχικά το λόγω πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης που έκανε τον διοικητικό απολογισμό.

Στη συνέχεια, ενημερώνοντας το σώμα για τον οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς 2018-18, ο ταμίας της ομάδας Μιχάλης Πάκας έκανε λόγο για θετική εικόνα στα οικονομικά του σωματείου αφού τα έσοδα ανήλθαν στις 58.682 και τα έξοδα στις 57.350 ευρώ.

Ο γραμματέας του ΠΟΕ Σίμος Ξενίδης αναφέρθηκε σε θεσμικά-καταστατικά θέματα που α;φορούν στη λειτουργία του ΠΟΕ. Σύντομες τοποθετισεις έκαναν και οι προπονητές Ζήσης Ζιάγκας (της ανδρικής ομάδας) και Παναγιώτης Νάσης, Φάνης Τσέλιος (των τμημάτων υποδομής). Ακολούθησε συζήτηση και προτάσεις από τους παρευρεθέντες.

Του Γιάννη Μουκίδη
Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ