Βαθμολογία

Επιστολή αποχώρησης Δημητριάδη σε ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Τάσος Δημητριάδης, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, δεν δύναται να ενσωματωθεί στην ομάδα για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, όπως χαρακτηριστικά επικαλείται στην επιστολή που απέστειλε στην ΠΑΕ και την οποία παρουσιάζουμε αυτούσια παρακάτω:

"Για καθαρά οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω τελικά να ενταχθώ στην δύναμη της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Νοιώθω την υποχρέωση όμως να διευκρινίσω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτε με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και κυρίως με τον πρόεδρο κ. Μαντζανά που εμπιστεύτηκε στο πρόσωπο μου, μια θέση στην ομάδα του.

Θέλω να τον ευχαριστήσω και να ζητήσω από τον Πρόεδρο και τους φιλάθλους του Απόλλωνα ένα μεγάλο συγγνώμην για την τυχόν αναστάτωση που τους επέφερα. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα Λάρισας, που πιστεύω ότι θα την έχει.

Αναστάσιος Δημητριάδης".

- Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι της φιλοσοφίας, ότι δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν με το ζόρι. Ως εκ τούτου δεν έχει παρά να ευχηθεί στον Τάσο Δημητριάδη καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία.