Βαθμολογία

Γλέντι και χορός στο Ελευθεραί (PICS)

Την Παρασκευή (19/7) στο Ελευθεραί η ομώνυμη ομάδα πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στο σχολείο του χωριού παρουσία πλήθους κόσμου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει εικόνες από την όμορφη εκδήλωση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου προλόγισε και ευχαρίστησε την διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε καθώς και όλους τους επίτιμους προσκεκλημένους, φίλους και φιλάθλους της ομάδας. Τόνισε πως το Ελευθεραί θα συνεχίσει με νέο «αίμα» μικρούς παίκτες που σιγά – σιγά θα στελεχώνουν την μεγάλη ομάδα και μέσα από εκεί θα βγαίνει υγεία.

Όπως είπε ο ίδιος οραματιστές για το Ελευθεραί ήταν ο κ. Θανάσης Τόλιας που συνεχίζει να είναι αντιπρόεδρος στην ομάδα, καθώς και ο πολύτιμος συνεργάτης κ. Δημήτρης Ζιάκας που θα συνεχίσει από τη θέση των δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Στην εκδήλωση ήταν η ΕΠΣΛ με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη καθώς και μέλη, ο νέος πρόεδρος του Ελευθεραί κ. Δημήτρης Νταγγάρας. Από την δημοτική αρχή οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Θάνος Αδαμόπουλος, Θανάσης Μαμάκος και Βασίλης Παπαδημητρίου.

Την βουλευτή της Νέας Δημοκρατία κ. Στέλλα Μπίζιου εκπροσώπησε ο πατέρας της κ. Νικόλας Μπίζιος. Η βραδιά στην «καρδιά» του καλοκαιριού κύλησε κάτω από τους όμορφους ήχους των τραγουδιών και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.