Βαθμολογία

Ανοίγει «χώρος» για Ηρακλή στη S.L. 2

Αναμένονται εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το ντόμινο που θα προκληθεί, μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής έχει αδικηθεί ουκ ολίγες φορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα δώσει ακόμη μια μάχη, αυτή τη φορά στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Γηραιός ζητάει την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ 2 μετά τον παράνομο υποβιβασμό του και ίσως μια εξέλιξη μπορεί να προκαλέσει ντόμινο στις διαδικασίες.

Η Κασσιόπη δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση (σχεδόν διαλυμένη) και πιθανότητα θα απορροφηθεί από τον Κρόνο Αργυράδων. Ετσι, μπορεί ο Ηρακλής να καλύψει το κενό που δημιουργείται στη Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό μπορεί να προκύψει από δικαστική δικαίωση του Ηρακλή ενώ φυσικά χρειάζεται να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα «τρέξει» τις διαδικασίες για να φτιαχθεί και πάλι η ομάδα και να έχει το κατάλληλο μπάτζετ.

Πιθανολογείται πως στις επόμενες δέκα ημέρες η απόφαση της εκδίκασης του Ηρακλή θα βγει και έτσι στο τέλος Ιουλίου ίσως έχουμε περισσότερες εξελίξεις.

Πηγή: metrosport