Βαθμολογία

Και με τη... βούλα στη Γιουβέντους ο Ντε Λιχτ

Ο Ματάις ντε Λιχτ είναι από την Πέμπτη (18/7) παίκτης της Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» ανακοίνωσαν ότι ο πρώην πλέον στόπερ του Άγιαξ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο Ολλανδός ήταν στην Ιταλία και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με το deal να κλείνει στα 75 εκατομμύρια ευρώ συν 10,5 για άλλα έξοδα, λογικά την προμήθεια που θα πάρει ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

«Η Γιουβέντους γνωστοποιεί πως ήρθε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για την απόκτηση με κανονική μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ έναντι του ποσού των 75 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθει σε πέντε δόσεις μαζί με άλλα έξοδα ύψους 10,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Γιουβέντους υπέγραψε με τον ίδιο τον παίκτη πενταετές συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο 19χρονος αναμένεται να εισπράττει 7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με το ποσό αυτό να μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 12 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Άγιαξ από την πλευρά του αποχαιρέτησε το «αστέρι» του με μια συγκινητική ανάρτηση, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το μέλλον είναι πίσω σου. Πάντα. Να τον προσέχεις, Γιουβέντους!».